Alt om kassekredit

For en lille virksomhed er der rigtig mange fordele ved at optage en kassekredit. Det er noget, der kan gøres i langt de fleste banker, men den dag i dag er der også mange muligheder online for virksomheder. Det handler derfor om at undersøge de muligheder, der er. En kassekredit er en lånemulighed, men den adskiller sig fra et almindeligt stående lån, og derfor er det også, at der kan være mange fordele for en lille virksomhed ved at have en sådan kredit. Man skal nemlig kun betale renter af den del af kreditten, der benyttes, og det betyder dermed også, at der er mange penge at spare, når man vælger at få en kassekredit.

Kassekredit på 25.000 kr

Man kan som virksomhed eksempelvis optage en kassekredit på 25.000 kr. Det betyder, at man har mulighed for at overtrække sin konto med op til dette beløb. Hvis man eksempelvis vælger at benytte sig af 10.000 kr. af dem, så er det udelukkende dette beløb, der skal betales renter af, mens man til hver en tid kan bruge af den øvrige kredit. Det betyder altså, at man betaler meget færre renter, end hvis man havde fået den samlede kredit som et lån.

Det gode ved en kassekredit for en lille virksomhed er, at den helt selv kan bestemme, hvornår og hvor meget den vil bruge af kreditten, mens det til hver en tid også er muligt at betale kreditten ned. Selvom man ikke bruger af kreditten, eller har betalt den ned, så har man den stadig til rådighed. Det er en stor fordel, for så har man altid en “buffer”, som man kan benytte sig af.

Uden renter

Når man er en lille virksomhed, så ved man aldrig, hvad der kan ske, og når man giver sig selv en kassekredit, så får man mulighed for altid at have nogle kroner at trække på – og dette uden at man skal betale renter, når man ikke benytter sig af muligheden. Der er derfor rigtig mange fordele ved at have en kassekredit for en lille virksomhed, og der er også mange attraktive løsninger på markedet. En kassekredit er i det lange løb billigere end et almindeligt stående lån, og det gode ved en kassekredit er også, at man oftest helt selv bestemmer, hvornår man betaler den ud. Man skal dog være opmærksom på, at hvis man har kassekreditten stående, uden at betale den ud, så løber der hele tiden flere renter på. Men det er bare at sørge for at få betalt den ud, så snart man kan.

Det gode ved en kassekredit for en lille virksomhed er også, at der som regel ikke er månedlige ydelser, der skal betales, og at det er helt op til virksomheden selv, hvornår den vælger at betale kreditten ud. Med en kassekredit er der rigtig stor frihed, og det er helt op til virksomheden, hvad det er, den gerne vil bruge pengene på. Med en kassekredit får virksomheden gode muligheder, som den ikke ville have med et helt almindeligt lån.